fbpx
 

Social Advertising

Adverteren op social media is een doeltreffend marketinginstrument waarmee je je doelgroep snel bereikt tegen lage kosten per klik. Een ander voordeel is dat de segmentatiemogelijkheden zeer uitgebreid zijn, waardoor je een hele specifieke doelgroep kunt bereiken. Voor ieder type bedrijf kunnen wij advertentiecampagnes op social media bedenken en uitvoeren. Zo geef je je marketingactiviteiten een extra boost! Iedere campagne heeft een eigen doelstelling die bijdraagt aan het realiseren van zowel je branding als sales doelstellingen. Denk bijvoorbeeld aan:

Meer bezoekers op je website
Meer naamsbekendheid
Het genereren van meer volgers of likes
Betrokkenheid creëren
Leads genereren
Verkopen realiseren

Bij social advertising is het van groot belang dat de inzet van de advertenties goed worden gemonitord en bijgestuurd worden. Door A/B tests uit te voeren, testen wij verschillende advertenties om te kijken welke het beste werkt en zo verbeteren wij toekomstige campagnes. Continu optimaliseren wij de advertentiecampagnes van onze klanten om het budget zo optimaal mogelijk te benutten en zo tot het beste resultaat te komen.
Samen met jou maken wij een social advertising plan op maat en helpen je op deze manier je doelstellingen te realiseren!